Jeugdzorg

Iedere ouder wenst het beste voor het kind, maar dit valt niet mee als het kind een beperking of een stoornis of medische aandoening heeft. Autisme-,ADHD (aanverwanten) syndroom van down. Een steun in de rug met hoop en geloof in het kind.

Ondersteuning

Uiteraard kan zorginzet medische centra ondersteunen in geval van personeels uitval. Zo kan uw medische instelling met de maximale bezetting door draaien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken..

Begeleiding

Soms is begeleiding wenselijk. Ook dit kan zorginzet u uit handen nemen. In huiselijke kring het verzorgingstehuis of een vakantie onder begeleiding van een verpleegkundige.

Verzorging

Het verzorgen na een opname of in het ergste geval de laatste dagen Zorginzet staat ook dan voor u klaar. Zorginzet is breed georienteerd en probeert u zo een goed mogelijke zorg te bieden.

Zorginzet Mission statements:

01

Zorg is vertrouwen

De cliƫnt goed willen kennen. Niet alleen de zorgvraag zelf, maar weten wat voor de ander echt belangrijk is, daar gaat het om bij de medewerkers van Zorginzet

02

Creative oplossingen bewezen expertise

Door onze jarelange ervaring kunnen wij u optimale zorg bieden. Wij nemen u zo veel mogelijk uit handen.

03

U gezondheid onze zorg

Wij trachten u te helpen en ondersteunen waar nodig. op deze manier proberen wij het leven iets aangenamer te maken.

Zorginzet Flexibel

In de zorg moet men flexibel zijn.

De vraag naar verzorging is niet te plannen.
Een ziekte of hulpvraag komt altijd voor de patient op de verkeerde of ongewenste momenten.

Zorginzet is er voor u.

We zijn gekwalificeerd op Niveau 4 met een big registratie zodat alle verzorgings en medische -handelingen volgens de normen worden uitgevoerd.