Zorginzet is er voor u.

Op eigen kracht leven, in de vertrouwde omgeving; dat maakt een mens gelukkig. Door het leveren van zorg aan huis en het stimuleren van zelfredzaamheid, wil Zorginzet bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen die dat nodig hebben.

 

Gezinnen draaien vaak op volle toeren. Zorginzet kan hen een handje helpen, bijvoorbeeld met kraamhulp en jeugdgezondheidszorg. Met vroegtijdige signalering, preventie en advies stimuleren we een evenwichtige ontwikkeling van kinderen, zowel lichamelijk als psychisch.

 

Onze betrokken medewerkers worden als hart van onze organisatie gewaardeerd. Op hun beurt ondersteunen zij clienten met respect en vertrouwen. Want niets is zo persoonlijk en menselijk als zorg.

  Over ons

  Zorginzet biedt als zelfstandig freelance verpleegkundige zorg.
  In zowel ziekenhuizen, medische instellingen als ook in thuissituaties (particuliere zorg).
  Zorginzet is breed inzetbaar.
  Zorg op maat leveren staat bij mij voorop! Ieder mens is een uniek individu met eigen wensen en behoeften en heeft daarom recht op persoonlijke zorg en begeleiding.


  Als gediplomeerd-Verpleegkundige en met mijn opgedane ervaring kan ik u de juiste zorg bieden bieden. Ik hoop u graag te ontmoeten! Zorginzet zorgt, ook voor u.

  We zijn gekwalificeerd op nivo 4 met een big registratie.

   

  Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.